Reseptejä avanneleikatuille

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Reseptejä avanneleikatuille

Elämä avanteen kanssa -sivustolla on nyt nähtävissä herkullisia ja ravitsevia ruokareseptejä. Reseptien takana toimii kotitalous- ja terveystiedon opettaja Hanni Haavisto.

Avanneleikkauksen jälkeen saatat joutua miettimään ruokavaliotasi tarkemmin kuin aikaisemmin. B. Braunin Elämä avanteen kanssa -sivuilta löydät nyt herkullisia ja ravitsevia reseptejä, jotka soveltuvat hyvin avanneleikatuille. Reseptien takana toimii Hanni Haavisto, jolla on yli kuuden vuoden kokemus kotitalous- ja terveystiedon opettajana olemisesta.  

- Minulla on paljon omakohtaista kokemusta erilaisista suolistoperäisistä sairauksista sekä niihin liittyvistä ruokavalioista, Haavisto selventää. Se ei ole koskaan ollut esteenä maukkaille ja ravitseville ruoille - päinvastoin! 

Haavisto kertoo inspiroituvansa ulkona syömisestä sekä ruokakuvista. Uuden reseptin keksiminen maku ja raaka-aine edellä ovat lähellä hänen sydäntään. Hän kuuluu lisäksi Suomen Gastronomien Seuran johtokuntaan.

- Seuran toiminta tuo uudenlaisia ideoita ja kokemuksia tämän hetken ruokamaailmasta, Haavisto kertoo. 

Haavisto toivottaa kaikki tervetulleeksi maukkaiden reseptiensä pariin. Lisäksi hän muistuttaa, että reseptit ovat aina sovellettavissa sen mukaan, mikä ruoka-aine soveltuu kellekin.  

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki