Reseptejä avanneleikatuille

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Herkullisia reseptejä arkeen ja juhlaan

Avanneleikkauksen jälkeen saatat joutua miettimään ruokavaliotasi tarkemmin kuin aikaisemmin. B. Braunin sivuilta löydät nyt herkullisia ja ravitsevia reseptejä, jotka soveltuvat juuri sinulle. Reseptiemme takana toimii Hanni Haavisto, jolla on yli kuuden vuoden kokemus kotitalous- ja terveystiedon opettajana olemisesta.  

- Minulla on paljon omakohtaista kokemusta erilaisista suolistoperäisistä sairauksista sekä niihin liittyvistä ruokavalioista, Haavisto selventää. Se ei ole koskaan ollut esteenä maukkaille ja ravitseville ruoille - päinvastoin! 

Haavisto kertoo inspiroituvansa ulkona syömisestä sekä ruokakuvista. Uuden reseptin keksiminen maku ja raaka-aine edellä ovat lähellä hänen sydäntään. Hän kuuluu lisäksi Suomen Gastronomien Seuran johtokuntaan.

- Seuran toiminta tuo uudenlaisia ideoita ja kokemuksia tämän hetken ruokamaailmasta, Haavisto kertoo. 

Haavisto toivottaa kaikki tervetulleeksi maukkaiden reseptiensä pariin. Lisäksi hän muistuttaa, että reseptit on suunniteltu osaksi monipuolista ja terveellistä ruokavaliota ja ne ovat aina sovellettavissa sen mukaan, mikä ruoka-aine soveltuu juuri kellekin. Tarkemmat avanneleikatun ravitsemussuositukset löydät täältä.

Uudet päivittyvät reseptit löydät tältä sivulta.