Flexima® Active O’ convex

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Flexima® Active O’ convex

Ohutsuoliavanteen ja virtsa-avanteen käyttäjille on ollut syyskuusta lähtien tarjolla aidosti pehmeä kupera sidos Flexima® Active O’ convex. Tuoteuutuus on suunniteltu etenkin niille potilaille, joiden avanne on matala tai vetäytynyt. Uutuus yhdistää pehmeyden ja kuperan muodon parhaat ominaisuudet.

Avanteenhoitoon tarkoitettu Flexima Active -tuoteperhe on kasvanut kuperalla sidoksella. O’ convex -sidos sopii pehmeytensä ansiosta etenkin niille potilaille, joiden avanne on matala tai vetäytynyt.

Avanteet ovat yksilöllisiä, joten myös avannesidosten on vastattava erilaisiin tarpeisiin. B. Braunin avanteenhoitoon tarkoitettu Flexima Active -tuoteperhe laajeni syyskuussa Flexima® Active O’ convexilla, jossa kuperan sidoksen hyödyt yhdistyvät käyttömukavuuteen.

Flexima Active -tuotevalikoima tunnetaan B. Braunin patentoimasta ihonsuojasta, jonka ansiosta pohjalevy tuntuu käyttäjästä pehmeältä ja joustavalta. Tuoteperheen uusin tulokas, kupera O’ convex -sidos, on tarkoitettu potilaille, joiden avanne on joko vatsanpeitteiden tasolla tai hiukan sisään päin vetäytynyt.

– Etenkin silloin, kun avanne on hiukan kuopalla, kupera muoto taipuu ja joustaa liikkeiden mukana ja pysyy tiiviimmin paikallaan. Tämä vähentää ohivuotoja. Kuperat sidokset ovat kuitenkin usein kovia, jolloin ne voivat olla käytössä vähemmän miellyttäviä. Halusimme yhdistää tuoteuutuudessa kahden asian parhaat puolet, kuperuuden ja pehmeyden, B. Braunin divisioonapäällikkö Janita Lundahl kertoo.

Pehmeytensä ansiosta Flexima® Active O’ convex sopii käytettäväksi heti avanneleikkauksen jälkeen. Lisäksi se on hyvä vaihtoehto ongelma-avanteiden hoidossa.

– Kun ohivuodot saadaan kuriin, iho-ongelmat vähenevät. Silloin ollaan koko ajan lähempänä tavoitetta eli sitä, että potilaat pääsevät yksinkertaiseen avanteen hoitoon, Lundahl tiivistää.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki