Asiakaslehtemme Bravuuri

Uusi DEBATE-tutkimus vertaa Lääkestentin ja lääkepallon vaikutuksia

Flexima® Active O' convex pehmeä kupera avannesidos

Kestävä kehitys B. Braunilla

Suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

 • Lähes kaksi vuosisataa vastuunkantoa

  B. Braun on pitkän linjan perheyritys, joka juhlii tänä vuonna 180-vuotista taivaltaan. Vuonna 1839 perustetun yrityksen toimintaperiaatteena on tehdä päätöksiä niin, että ne tuottavat arvoa pitkällä aikavälillä – joskus vasta seuraavalle sukupolvelle. Sosiaalinen, taloudellinen ja ekologinen vastuu mielletään B. Braunilla kestävän kasvun edellytyksiksi. Siksi ympäri maailmaa sijaitsevilla tuotantolaitoksilla pyritään tukemaan koko paikallisyhteisöä. Nopeiden voittojen sijaan tavoitellaan esimerkiksi työpaikkojen säilymistä, toimitusvarmuutta ja lisäarvon tuottamista asiakkaalle. Ydinarvoihin sisältyy halu kantaa vastuuta asiakkaista, potilaista, työntekijöistä ja yhteiskunnasta.

  Lue lisää
 • Välinehuolto kehittyy asiantuntijapalveluilla

  Suomalaisten sairaaloiden välinehuollossa on yhä kehitettävää. Suunta on kuitenkin hyvä, sillä sairaaloilla on tarjolla monipuolisesti apua. Välinehuollon asiantuntijapalveluja hyödyntämällä on saavutettavissa konkreettisia säästöjä.

  Lue lisää
 • Lääkepallon käyttö yleistyy koulutusten myötä

  Lääkepallohoito kasvattaa suosiotaan sitä mukaa, kun kardiologeja koulutetaan sen käyttämiseen. Tuotteista kannattaa suosia mahdollisimman paljon tutkittua lääkepalloa.

  Lue lisää
 • B. Braunilta uusi antibakteerinen Novosyn® CHD -ommelaine

  Leikkausalueen infektiot ovat yleisin komplikaatio leikkauspotilailla. Ne pidentävät potilaan sairaalassa viettämää aikaa keskimäärin 7,5 päivää. B. Braun on kehittänyt aseptiikan tueksi uuden antibakteerisen ommelaineen, jonka vaikuttava aine on klooriheksidiinidiasetaatti. Se auttaa ennaltaehkäisemään bakteerien aiheuttaman biofilmin muodostumista haavassa ja vähentää osaltaan haavainfektion riskiä.

  Lue lisää
 • Puhtaat kädet voivat pelastaa ihmishenkiä!

  Käsihygienia on yksi tärkeimmistä toimenpiteistä infektioiden ehkäisyssä. Tämän tärkeän viestin eteenpäin vieminen vaatii yhä edelleen jättimäistä sitoutumista ympäri maailman.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.