Asiakaslehtemme Bravuuri

Kestävä kehitys B. Braunilla

Diveen® Ratkaisu naisten virtsankarkailuun

Spaceplus & OnlineSuiteplus Advanced. Superior. Digital.

Suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

 • Ensimmäinen digitaalinen mikroskooppi Suomessa

  Suomen ensimmäinen 3D-digitaalinen mikroskooppi eli eksoskooppi on hankittu HUS Töölön sairaalaan. Viiden eri laitteen koekäytön jälkeen neurokirurgian leikkausosastolle valittiin B. Braunin toimittama Aesculap Aeos®. Päätöksen ratkaisi paras hintalaatusuhde. Osastonylilääkäri Martin Leheckan mukaan keskeisiä valintakriteerejä olivat 3D-kuvan hyvä laatu ja kameran helppo liikuteltavuus ilman käsiä.

  Lue lisää
 • Uuden sukupolven Spaceplus & OnlineSuiteplus -infuusiojärjestelmä

  B. Braun lanseerasi huhtikuussa uuden sukupolven Spaceplus & OnlineSuiteplus -infuusiojärjestelmän. Pitkäjänteisessä tuotekehityksessä on panostettu erityisesti digitaalisuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Uudet infuusiolaitteet voi liittää langattomasti sairaalan tietoverkkoon entistä kätevämmin. Työaikaa säästyy, kun infuusiotiedot siirtyvät automaattisesti potilastietojärjestelmään. Potilasturvallisuus paranee, kun pumppujen hälytykset saa ohjattua keskitettyyn hälytysjärjestelmään. Tämä vähentää hälyä ja lisää osastojen hiljaisuutta.

  Lue lisää
 • Diveen® on uusi itsehoitotuote virtsankarkailuun

  Tahatonta virtsankarkailua voi tapahtua arkisten asioiden yhteydessä, kuten urheillessa tai aivastaessa. Se voi olla myös seurausta raskaudesta, vaihdevuosista tai synnytyksestä. Myös tiettyihin sairauksiin liittyy virtsankarkailua. Huomaamattoman ja helppokäyttöisen Diveenin® on kliinisesti todistettu vähentävän merkittävästi riskiä tahattomaan virtsankarkailuun. Diveen® on maailman ensimmäinen patentoitu ratkaisu virtsankarkailun torjuntaan.

  Lue lisää
 • Sairaala Novassa leikataan EinsteinVision® -torneilla

  Keski-Suomen keskussairaalan kaikki leikkaustoiminta siirtyi tammikuussa uuteen Sairaala Novaan. Muuton yhteydessä laitekantaa yhtenäistettiin. Sairaalan kirurgit olivat mieltyneet jo aiemmin käytössä olleeseen Aesculap® EinsteinVision® 3.0 -torniin. Nyt B. Braunin endoskopialaitteisto on hankittu yhteensä 11 saliin, eikä laitteiden varausvuoroista tarvitse enää kisata. Järjestelmä toimii sekä 2D- että 3D-kameroilla.

  Lue lisää
 • Instrumenttihuollon kiitolinja

  B. Braun on kehittänyt REPevolution-huoltopalvelun, jossa uudet instrumentit saa käyttöön ennen vanhojen lähettämistä huoltoon. Palvelussa voi vaihtaa myös muiden valmistajien huonokuntoisia instrumentteja. Tilalle toimitetaan parissa päivässä Aesculapin® vastaavat tuotteet.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.