Asiakaslehtemme Bravuuri

Kestävä kehitys ei ole vain ympäristöasia

Kestävä kehitys B. Braunilla

Suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

 • Flexima® Active O’ convex

  Ohutsuoliavanteen ja virtsa-avanteen käyttäjille on ollut syyskuusta lähtien tarjolla aidosti pehmeä kupera sidos Flexima® Active O’ convex. Tuoteuutuus on suunniteltu etenkin niille potilaille, joiden avanne on matala tai vetäytynyt. Uutuus yhdistää pehmeyden ja kuperan muodon parhaat ominaisuudet.

  Lue lisää
 • Spaceplus ja OnlineSuiteplus ovat uusin askel yli 70 vuoden kehitystyössä

  Spaceplus & OnlineSuiteplus -infuusiojärjestelmä on uusin virstanpylväs B. Braunin yli 70 vuotta sitten alkaneessa infuusiopumppujen kehitystyössä. Tuotekehityksessä kiinnitetään jatkossa entistäkin enemmän huomiota siihen, kuinka infuusiopumput toimivat sairaalan tietoverkossa. Yhtä aikaa liitettävyyden ja langattomuuden kanssa kehitetään kyberturvallisuutta.

  Lue lisää
 • Syke-sarjan potilastarinat ovat tosielämästä

  Syke-sairaalasarjan tapahtumat sijoittuvat keskussairaalan traumaosastolle. Vaikka kyse on käsikirjoitetusta draamasta, potilastapaukset on kerätty tosielämästä lääkäri- ja sairaanhoitajakonsulttien avustuksella. Todellisia ovat myös sarjassa käytetyt B. Braunin laitteet.

  Lue lisää
 • Uusi DEBATE-tutkimus vertaa lääkestentin ja lääkepallon vaikutuksia

  Lääkepallolla on saatu erinomaisia tuloksia pallolaajennuksissa. Lääkepallolla hoidettaessa kehoon ei jää vierasesineitä. Vastakäynnistyneessä DEBATE-tutkimuksessa verrataan ensimmäistä kertaa lääkepalloa ja lääkestenttiä.

  Lue lisää
 • Challenger®-klipsipihti on ekologinen ja toimitusvarma

  Verisuoniklipsipihti Challengerissa kertakäyttöistä on vain kasetti. Itse pihti on liki ikuinen. Saksassa eurooppalaisista raaka-aineista valmistetun pihdin toimitusvarmuus on erinomainen.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.