Asiakaslehtemme Bravuuri

Uusi DEBATE-tutkimus vertaa Lääkestentin ja lääkepallon vaikutuksia

Flexima® Active O' convex pehmeä kupera avannesidos

Kestävä kehitys B. Braunilla

Suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

 • Histoacryl® - Nopea iholiima sulkee haavat kivuttomasti

  Histoacryl-iholiiman tuotanto on polkaistu uudelleen käyntiin. Laatuongelma on korjattu, ja toimitukset palautuneet normaaleiksi. Iholiiman etuja ovat käytön helppous, nopeus ja kivuttomuus.

  Lue lisää
 • EDI nopeuttaa ja helpottaa tilausten käsittelyä

  B. Braun parantaa tilausjärjestelmäänsä ottamalla suurten asiakkaiden kanssa käyttöön sähköisen tilausjärjestelmän. Ensimmäisenä EDI- eli Electronic Data Interchange -maailmaan siirsi tilauksensa Mehiläinen. Uusi järjestelmä nopeuttaa toimituksia ja vähentää virheiden määrää.

  Lue lisää
 • SeQuent® Please OTW hoitaa ahtaumat raajoissa

  Pallolaajennuksen jälkeen tehtävä lääkepallohoito on vaihtoehto metalliselle tukiverkolle eli stentille. Lääkepallolla hoidettaessa kehoon ei tarvitse jättää vieraita esineitä.

  Lue lisää
 • Vesivastuu on osa yrityksen riskienhallintaa

  Vuosittain maaliskuun 22. päivänä vietettävä Maailman vesipäivä muistuttaa puhtaan veden tärkeydestä. Vastuullinen veden käyttö on tärkeää myös B. Braunille, joka on onnistunut vähentämään vedenkulutusta tehtaillaan Espanjassa ja Intiassa. Veteen liittyvien riskien tunnistaminen on tärkeää myös Suomessa.

  Lue lisää
 • Lausunto Ukrainan tilanteesta

  B. Braunilla olemme järkyttyneitä siitä, että Venäjä on aloittanut sodan Euroopassa ja seuraamme kehitystä erittäin huolestuneena. Yrityksen johdon ja työntekijöiden ajatukset ovat ukrainalaisten ihmisten luona. Logistiikka- ja toimitusketjut ukrainalaisille asiakkaille ovat tällä hetkellä poikki. Työntekijöidemme turvallisuuden lisäksi tärkein tavoitteemme on edelleen varmistaa terveydenhuoltomarkkinoiden saatavuus.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.