Diveen® Ratkaisu naisten virtsankarkailuun

Spaceplus & OnlineSuiteplus Advanced. Superior. Digital.

Riskien ennaltaehkäisy Syöpähoidossa

Suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman

Lähes kaksi vuosisataa vastuunkantoa

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

 • Mia Eklund on B. Braun Suomen uusi toimitusjohtaja

  Uusi toimitusjohtaja Mia Eklund on uusvanha braunilainen.

  Lue lisää
 • Laadukasta ja huolehtivaa hoitoa KYSin Syöpäkeskuksessa

  Kuopion yliopistollisen sairaalan Syöpäkeskuksen tavoitteena on turvata syöpäpotilaiden laadukas ja yhdenmukainen hoito KYSin erityisvastuualueella. Hoidossa hyödynnetään viimeisintä tutkimustietoa ja huippulaitteita sekä -välineitä.

  Lue lisää
 • Laskimoportit keräävät kiitosta Kuopion yliopistollisessa sairaalassa

  Potilas saattaa tarvita syöpähoitojen yhteydessä lääkitystä, joka vaatii jatkuvaa tai jaksottaista verisuoniyhteyttä. Kuopion yliopistollisessa sairaalassa laskimoportit ovat olleet käytössä jo vuosia. B. Braunin ihon alle asetettava Celsite®-laskimoportti mahdollistaa hyvän verisuoniyhteyden ja säästää näin potilaan suonia sekä helpottaa hoitotilanteita. Laskimoporttia voidaan käyttää sekä lääkkeiden antoon että neste-, ravitsemus- ja sytostaattihoitoon.

  Lue lisää
 • Sairaalaklovnit kotikäynneillä Turussa

  Sairaalaklovnit kokeilivat syksyllä uudenlaista toimintaa Turussa. Klovnitohtorit vierailivat säännöllisesti Tyksin hematologisella osastolla hoidettavien lasten kotona. Vierailut olivat arvokkaita niin perheille kuin klovneille. Lapset saivat esitellä kotiaan, sisaruksiaan ja muita aarteitaan.

  Lue lisää
 • Sytostaattien valmistus sairaala-apteekissa on vaativaa käsityötä

  Oulun yliopistollisessa sairaalassa on oma sairaala-apteekki, jossa valmistetaan sytostaatteja syöpäpotilaille. Vaikka työntekijät eivät työssään kohtaa potilaita konkreettisesti, he ovat ensiarvoisen tärkeässä roolissa hoidoissa: näkymätön työ voi pelastaa potilaan hengen.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.