Asiakaslehtemme Bravuuri

Uusi DEBATE-tutkimus vertaa Lääkestentin ja lääkepallon vaikutuksia

Flexima® Active O' convex pehmeä kupera avannesidos

Kestävä kehitys B. Braunilla

Suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

 • SeQuent® Please OTW hoitaa ahtaumat raajoissa

  Pallolaajennuksen jälkeen tehtävä lääkepallohoito on vaihtoehto metalliselle tukiverkolle eli stentille. Lääkepallolla hoidettaessa kehoon ei tarvitse jättää vieraita esineitä.

  Lue lisää
 • Vesivastuu on osa yrityksen riskienhallintaa

  Vuosittain maaliskuun 22. päivänä vietettävä Maailman vesipäivä muistuttaa puhtaan veden tärkeydestä. Vastuullinen veden käyttö on tärkeää myös B. Braunille, joka on onnistunut vähentämään vedenkulutusta tehtaillaan Espanjassa ja Intiassa. Veteen liittyvien riskien tunnistaminen on tärkeää myös Suomessa.

  Lue lisää
 • Lausunto Ukrainan tilanteesta

  B. Braunilla olemme järkyttyneitä siitä, että Venäjä on aloittanut sodan Euroopassa ja seuraamme kehitystä erittäin huolestuneena. Yrityksen johdon ja työntekijöiden ajatukset ovat ukrainalaisten ihmisten luona. Logistiikka- ja toimitusketjut ukrainalaisille asiakkaille ovat tällä hetkellä poikki. Työntekijöidemme turvallisuuden lisäksi tärkein tavoitteemme on edelleen varmistaa terveydenhuoltomarkkinoiden saatavuus.

  Lue lisää
 • Spaceplus & OnlineSuiteplus -infuusiojärjestelmällä lisää digitaalisuutta ja käyttäjäystävällisyyttä

  Potilasturvallisuus paranee ja työaikaa säästyy.

  Lue lisää
 • Antibakteeriset ommelaineet vähentävät infektioriskiä

  Antibakteeriset ommelaineet tukevat aseptiikkaa ja vähentävät osaltaan haavainfektion riskiä. Siksi niiden käyttö on yleistynyt erityisesti leikkauksissa, joissa infektioriski on suuri. Lapin keskussairaala oli maailman ensimmäinen sairaala, jossa uudet Novosyn® CHD -ommelaineet otettiin käyttöön pari vuotta sitten.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.