Asiakaslehtemme Bravuuri

Kestävä kehitys ei ole vain ympäristöasia

Kestävä kehitys B. Braunilla

Suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

 • Saumatonta yhteistyötä potilaiden hyväksi

  Mikrokirurgia otti Suomessa ensiaskeleitaan, kun Juha Hernesniemi teki 1970-luvun alussa ensimmäisen aivoleikkauksensa. Pian mikroskooppi ja erikoisinstrumentit olivat itsestään selvä osa työtä. Toinen mullistus nähtiin, kun kuvantaminen kehittyi. Vuosia lähes tauotta työskennelleestä Hernesniemestä tuli yksi maailman parhaista neurokirurgeista. Hän on tehnyt yli 16 000 leikkausta, ja potilaista suurin osa palasi leikkauksen jälkeen tavalliseen elämään. Hernesniemi käytti muun muassa B. Braunin Aesculapin valmistamia työvälineitä kuten instrumentteja ja klipsejä. Lisäksi Aesculap Academy oli järjestämässä legendaarisia Helsinki Live -kursseja.

  Lue lisää
 • Hyvää Joulua

  Kiitämme yhteistyöstä ja toivotamme asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme hyvää Joulua!

  Lue lisää
 • Ergonomia ja puhdistus tuotekehityksen keskiössä

  Aesculap SQ.line® on uusi ortopedisten perusinstrumenttien sarja, johon kuuluu noin 200 erilaista kirurgista instrumenttia. Muotoilussa on panostettu erityisesti ergonomiaan ja helppoon puhdistukseen, mikä keventää sekä kirurgien että välinehuollon arkea.

  Lue lisää
 • Itsehoitolaitteet ovat osa virtsankarkailun apuvalikkoa

  Virtsankarkailusta kärsii joka kolmannes keski-ikäinen nainen. Iän myötä ongelma yleistyy, mutta se ei ole tavatonta nuoremmillakaan. Ongelman ratkaisemiseksi löytyy monia konsteja – niin itsehoidossa kuin lääkärin vastaanotollakin.

  Lue lisää
 • Uusi ommelainetehdas Espanjassa tehostaa tuotantoa ja varastointia

  B. Braun avasi vuosi sitten Espanjan Rubíin kirurgisten ommelaineiden tuotanto- ja logistiikkakeskuksen. Täysin automatisoitu laitos keskittyy Novosyn®-tuotteisiin.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.