Asiakaslehtemme Bravuuri

Spaceplus & OnlineSuiteplus -infuusiojärjestelmä Webinaari toukokuussa

Mikrobilääkerobotti ja huuhteluletkusto tehostavat lääkehoitoprosessin OYS:ssa

Elinkaarianalyysi tukee kestävää kehitystä

Kestävä kehitys ei ole vain ympäristöasia

Suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

 • Syke-sarjan potilastarinat ovat tosielämästä

  Syke-sairaalasarjan tapahtumat sijoittuvat keskussairaalan traumaosastolle. Vaikka kyse on käsikirjoitetusta draamasta, potilastapaukset on kerätty tosielämästä lääkäri- ja sairaanhoitajakonsulttien avustuksella. Todellisia ovat myös sarjassa käytetyt B. Braunin laitteet.

  Lue lisää
 • Uusi DEBATE-tutkimus vertaa lääkestentin ja lääkepallon vaikutuksia

  Lääkepallolla on saatu erinomaisia tuloksia pallolaajennuksissa. Lääkepallolla hoidettaessa kehoon ei jää vierasesineitä. Vastakäynnistyneessä DEBATE-tutkimuksessa verrataan ensimmäistä kertaa lääkepalloa ja lääkestenttiä.

  Lue lisää
 • Challenger®-klipsipihti on ekologinen ja toimitusvarma

  Verisuoniklipsipihti Challengerissa kertakäyttöistä on vain kasetti. Itse pihti on liki ikuinen. Saksassa eurooppalaisista raaka-aineista valmistetun pihdin toimitusvarmuus on erinomainen.

  Lue lisää
 • Saumatonta yhteistyötä potilaiden hyväksi

  Mikrokirurgia otti Suomessa ensiaskeleitaan, kun Juha Hernesniemi teki 1970-luvun alussa ensimmäisen aivoleikkauksensa. Pian mikroskooppi ja erikoisinstrumentit olivat itsestään selvä osa työtä. Toinen mullistus nähtiin, kun kuvantaminen kehittyi. Vuosia lähes tauotta työskennelleestä Hernesniemestä tuli yksi maailman parhaista neurokirurgeista. Hän on tehnyt yli 16 000 leikkausta, ja potilaista suurin osa palasi leikkauksen jälkeen tavalliseen elämään. Hernesniemi käytti muun muassa B. Braunin Aesculapin valmistamia työvälineitä kuten instrumentteja ja klipsejä. Lisäksi Aesculap Academy oli järjestämässä legendaarisia Helsinki Live -kursseja.

  Lue lisää
 • Hyvää Joulua

  Kiitämme yhteistyöstä ja toivotamme asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme hyvää Joulua!

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.