Diveen® Ratkaisu naisten virtsankarkailuun

Spaceplus & OnlineSuiteplus Advanced. Superior. Digital.

Riskien ennaltaehkäisy Syöpähoidossa

Suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman

Lähes kaksi vuosisataa vastuunkantoa

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

 • FinnGen-hanke tarjoaa arvokasta tietoa Suomen syöpätutkimukseen

  Suomi tähtää geenitutkimuksen mallimaaksi. Tavoitteen lippulaivana on syksyllä 2017 alkanut FinnGen-hanke, jossa biopankkeihin kerätyistä näytteistä analysoidaan puolen miljoonan suomalaisen perimätiedot. 11 kansainvälistä lääkeyhtiötä on sitoutunut rahoittamaan hanketta kymmenillä miljoonilla euroilla. Tutkimuksella pyritään saavuttamaan laaja-alaista hyötyä muun muassa Suomen syöpätutkimukseen.

  Lue lisää
 • Lisää potilaspaikkoja

  B. Braun toimitti Taysin Keskussairaalaan 16 SlimLine-hoitotuolia joulukuussa. Ne otettiin käyttöön syöpätautien poliklinikalla, jossa käy syöpälääkehoidoissa noin 55 potilasta päivässä. Vastaremontoidun poliklinikan sisustukseen saatiin lisätilaa kompakteilla SlimLine-tuoleilla.

  Lue lisää
 • Syöpää nujertamassa

  Syövän tutkimus ja hoito ovat Suomessa huippuluokkaa. Vielä sotien jälkeen syöpää pidettiin voittamattomana sairautena, josta selvisi vain joka kolmas. Tarve tutkimukselle ja hoitomenetelmien kehittämiselle oli suuri. Niitä rahoittamaan perustettiin vuonna 1948 Syöpäsäätiö, joka on merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Lahjoitusvaroilla on aikanaan käynnistetty sädehoitoja ja valtakunnallisia seulontaohjelmia. Nyt lupaavia tutkimustuloksia on saatu muun muassa immuno-onkologisista hoitomuodoista.

  Lue lisää
 • Suolistosyövät hoidetaan tähystysleikkauksella

  Suomessa valtaosa suolistosyövistä hoidetaan laparoskooppisin menetelmin. Tähystysleikkausten yleistymiseen ovat vaikuttaneet varsinkin energiainstrumenttien ja 3D-kuvantamisen kehittyminen. Aesculap Academy järjestää kuudetta kertaa suositun workshop-kurssin, jolla perustekniikoita harjoitellaan märkä- ja kuivalaboratoriossa.

  Lue lisää
 • B. Braunin onkologian tuoteportfolio tukee turvallista syöpähoitoa

  Jokainen syöpä on erilainen, ja siksi jokaisen potilaan syöpähoito suunnitellaan aina yksilöllisesti. Tärkeimmät hoitomuodot ovat syöpäleikkaus (kirurginen hoito), sädehoito, solunsalpaajahoidot (kemoterapia) sekä hormonaaliset hoidot. Usein syövän hoidossa annetaan yhdistelmähoitoa esimerkiksi leikkauksella, sädehoidolla ja lääkehoidolla. Yhdistelmähoidon tavoitteena on lisätä potilaan paranemismahdollisuuksia.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.