Asiakaslehtemme Bravuuri

Kestävä kehitys B. Braunilla

Diveen® Ratkaisu naisten virtsankarkailuun

Spaceplus & OnlineSuiteplus Advanced. Superior. Digital.

Suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

 • Kotihoidolle etäkoulutusta avanteenhoidosta

  Keski-Suomen alueen kotihoidolle järjestettiin helmikuun alussa etäkoulutus, jossa käytiin läpi avanteenhoidon perusasioita. Tarve koulutukselle on jatkuva, sillä työntekijät vaihtuvat ja osalla ei ole aiempaa kokemusta avanteenhoidosta. Teams-koulutus keräsi ruudun ääreen yli 30 kuulijaa. Palaute oli innostunutta ja ennakkokysymyksiä lähetettiin runsaasti. Koulutuksen jälkeen moni osallistuja on saanut lisäneuvoja omien asiakkaidensa hoitoon avannehoitaja Elisa Puumalaiselta.

  Lue lisää
 • Jo yli miljoona lääkepalloa

  B. Braun ja saksalaiset professorit Ulrich Speck ja Bruno Scheller kehittivät ensimmäisinä maailmassa sepelvaltimoahtautumien hoitoon lääkepallon 2000-luvun alkupuolella.

  Lue lisää
 • Käyttöönotto älylaseilla

  Varkaudessa avattiin uusi Aalto hyvinvointikeskus 22.3.2021. Dialyysipotilaita varten rakennukseen asennettiin AQUAboss®-vedenkäsittelyjärjestelmä ja keskitetty konsentraatin jakelujärjestelmä. Niiden käyttöönotto tehtiin poikkeuksellisesti älylasien ja etäyhteyden avulla.

  Lue lisää
 • Mia Eklund on B. Braun Suomen uusi toimitusjohtaja

  Uusi toimitusjohtaja Mia Eklund on uusvanha braunilainen.

  Lue lisää
 • Laadukasta ja huolehtivaa hoitoa KYSin Syöpäkeskuksessa

  Kuopion yliopistollisen sairaalan Syöpäkeskuksen tavoitteena on turvata syöpäpotilaiden laadukas ja yhdenmukainen hoito KYSin erityisvastuualueella. Hoidossa hyödynnetään viimeisintä tutkimustietoa ja huippulaitteita sekä -välineitä.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.