Prontosan® Haavanhoitoon

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Miten valmistautua haavanhoitoon kuin ammattilainen?

Beautiful child girl wearing security bike helmet standing over isolated white background pointing fingers to camera with happy and funny face. Good energy and vibes.

 

Haavat syntyvät nopeasti arjen vauhdikkaissa tilanteissa -  saatat vahingossa astua lasinsirpaleen päälle, polttaa kätesi grillissä tai leikata sormeesi ruokaa laittaessasi. Sinun ei tarvitse huolehtia, sillä voit hoitaa pienet haavat nopeasti, helposti ja turvallisesti kotona.

Terveydenhuollon ammattilaiset ovat käyttäneet Prontosan® -haavahuuhdetta ja geeliä vuosia menestyksekkäästi haavanhoidossa. Näiden tuotteiden avulla voit hoitaa haavaasi kuin ammattilainen! 

Voit tilata Prontosan® -tuotteet helposti suoraan kotiin

Tilaa tuotteita täältä

Prontosan® haavahuuhde ja -geelit

Ihanteellinen nirhaumien, haavojen sekä pienten palovammojen hoitoon. Voidaan käyttää myös lapsille ja vastasyntyneille.

Prontosan®  -haavanhoitotuotteita on helppo käyttää ja ne ovat osoittautuneet kliinisesti tehokkaiksi.

Tuotteet:

  • Lievittävät kipua
  • Estävät haavainfektioita
  • Tukevat nopeaa paranemista
  • Ennaltaehkäisevät arven muodostumista

Tuotekokemukset

Hieman yli 40-vuotias mies teloi vasemman käden keskisormensa ja nimettömänsä työtapaturmassa, kun raskas metalliputki pääsi tippumaan sormien päälle. Putki leikkasi keskisormen pään lähes irti kynnen ja keskisormen ensimmäisen nivelen välistä.

Ensiapuna käytettiin pakastinhernepussia sormien ympärillä matkalla sairaalaan. Sairaalassa sormenpää ommeltiin kiinni ja toivottiin, että sormenpäähän tulee riittävä verenkierto. Näin tapahtui ja sormi oli lastoitettuna parin viikon ajan. Lääkehoidoksi määrättiin antibioottikuuri ja kipulääkkeitä. Sormenpäähän ei onneksi tullut mitään tulehduksia ottaen huomioon, että kädet olivat tapaturman sattuessa likaiset. Siteen vaihdon yhteydessä sormien päällä olevaa sidetaitosta kasteltiin runsaasti Prontosan-huuhteella ja annettiin sen vaikuttaa jonkin aikaa, jotta sidetaitos oli helpompi irrottaa sormista. Prontosanilla kostutetulla puhtaalla sidetaitoksella sormenpäitä pyyhittiin varovasti ja sormien päälle kaadettiin huuhdetta.

Aluksi iho näytti aika rajulta, mutta ajan kuluessa sormenpäät alkoivat selvästi parantua ja huuhtelu lopetettiin parin viikon kuluttua. Tapahturmasta on nyt kulunut hetki ja sormet paranivat ja toimivat hyvin.

Oletko sinäkin käyttänyt Prontosan® -tuotteita? Jaa kokemuksesi kanssamme 15.8.2021 mennessä ja osallistu samalla Prontosan® -tuotepaketin arvontaan. Lähetä kertomuksesi sähköpostitse osoitteeseen markkinointi.fi@bbraun.com.

Prontosan® -haavahuuhde ja geelit

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki