Yhteiskunta

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Sosiaalinen sitoutuminen

Sitoumuksemme vaihtelee materiaalisista resursseista ja taloudellisesta tuesta sponsoroinnin sekä lahjoitusten muodossa aina työntekijöidemme vapaaehtoistyöhön. Tänään ja tulevaisuudessa tuemme hankkeita tiedon välittämiseksi, alueiden edistämiseksi ja näköalojen luomiseksi, mikä on mielestämme sosiaalisten kehitystoimenpiteidemme suurin lisäarvo. Olemme siirtymässä askeleen lähemmäksi tavoitettamme yrityksenä: ihmisten terveyden suojeleminen ja edistäminen ympäri maailman.

Vuodesta 2004 lähtien olemme luoneet lapsille parempia elinoloja ja tulevaisuudennäkymiä B. Braun for Children -aloitteen avulla. Vuonna 2022 teimme mahdolliseksi yli 100 hanketta, joista hyötyi noin 60 000 lasta maailmanlaajuisesti.

Tiedon jakaminen

Jakamalla tietotaitoa - Sharing Expertise - noudatamme myös lupaustamme jakaa tietoa ja kehittää uusia ideoita yhdessä osana sosiaalista sitoutumistamme. Uskomme, että koulutus voimaannuttaa henkilön menemään läpi elämän luottavaisin mielin antaen samalla tunteen itsemääräämisoikeudesta.

B. Braunin säätiö on omistautunut yli 50 vuoden ajan edistämään koulutusta, tiedettä ja tutkimusta sekä kansanterveyttä ihmislääketieteessä. Sen perustivat yrittäjät Otto ja tohtori Bernd Braun vuonna 1966. Säätiön omilla ohjelmilla, tutkimusprojektien ja tapahtumien tukemisella sekä jatkokoulutusapurahojen myöntämisellä lääkäreille, sairaanhoitajille, apteekkareille ja sairaalajohtajille tuetaan terveydenhuoltoalan toimijoiden työtä. Tämä toiminta antaa oman panoksensa terveyden edistämiseen.

Otto Braun -säätiö tukee myös nuoria tutkijoita apurahan muodossa Saksassa. B. Braun on tukenut vuodesta 1989 Kasselin yliopiston tohtorikoulutettavia, jotka ovat syventyneet käytännön tutkimukseen. Tätä sitoumusta täydentää Fellowship Funding Program -ohjelma, joka myönnetään kerran vuodessa tohtorin tutkinnon suorittaneille henkilöille heidän erinomaisesta soveltavasta tutkimuksesta.

B. Braun on toteuttanut koulutushankkeita Keniassa ja Senegalissa vuodesta 2018 osana develoPPP.de -ohjelmaa. Tätä aloitetta johtavat liittovaltion taloudellisen yhteistyön ja kehityksen ministeriö (BMZ) ja muut lääketieteellisen teknologian yritykset sekä tieteelliset kumppanit.

B. Braun on ollut vuodesta 2013 lähtien saksalaisen Wissensfabrik -businessverkoston jäsen. Aloite, johon kuuluu 130 yritystä ja säätiötä, kehittää yhdessä tieteellisten kumppaneiden kanssa koulutushankkeita ja toteuttaa niitä kaikkialla Saksassa päiväkodeissa ja kouluissa. Se keskittyy STEM-aiheisiin: luonnontiede, teknologia, insinööritaito ja matematiikka. Tavoitteena on vahvistaa huomisen innovaatiovoimaa.

Sitoutuminen alueisiin

Valitsemme aina hankkeita, jotka antavat heikommassa asemassa oleville ihmisille mahdollisuuden parempaan elämään. Henkilökohtaisella ja taloudellisella sitoumuksellamme ja luontoissuorituksilla autamme heitä auttamaan itseään pitkällä aikavälillä ja tarjoamme tarvittaessa kiireellistä apua. Monet työntekijämme osallistuvat myös säännöllisesti lahjoituksiin tai henkilökohtaisen aikansa antamiseen yhteiskunnallisiin tarpeisiin B. Braunin tukemana.

Intiassa B. Braunilla on jopa liikkuva sairaanhoidon yksikkö Bhiwadin ympäristössä, joka auttaa ihmisiä, joilla ei ole varaa hoitoon. Ajoneuvo on ollut tien päällä kuusi päivää viikossa huhtikuusta 2019 lähtien. Koronapandemian aikana yksikkö pystyi myös auttamaan alueella olevia perheitä jakamalla 58 800 hygieniasettiä.