Asiakaslehtemme Bravuuri

Vesivastuu on osa yrityksen riskienhallintaa

Kestävä kehitys B. Braunilla

Diveen® Ratkaisu naisten virtsankarkailuun

Suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

 • Antibakteeriset ommelaineet vähentävät infektioriskiä

  Antibakteeriset ommelaineet tukevat aseptiikkaa ja vähentävät osaltaan haavainfektion riskiä. Siksi niiden käyttö on yleistynyt erityisesti leikkauksissa, joissa infektioriski on suuri. Lapin keskussairaala oli maailman ensimmäinen sairaala, jossa uudet Novosyn® CHD -ommelaineet otettiin käyttöön pari vuotta sitten.

  Lue lisää
 • Tiina sai virtsankarkailun kuriin - "Oloni on nyt itsevarmempi"

  Tahaton virtsankarkailu on monen naisen vaiettu vaiva. Ja huoleton tokaisu ”naurattaa niin, että menee pissat housuun” totisinta totta. Somevaikuttaja Tiina Arponen sai vaivaan helpotusta itsehoitotuote Diveenistä.

  Lue lisää
 • Live-kurssien pioneerilta jää merkittävä perintö

  Helsinki Live -kurssi on tarjonnut neurokirurgeille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokoontua yhteen seuraamaan alan mestarien työskentelyä. Kuluneiden 20 vuoden aikana kurssille on osallistunut yli tuhat henkeä yli 30 maasta. Kansainvälistä mainetta kerännyt kurssi on nostanut HUS Neurokirurgian ja Töölön sairaalan maailman kartalle. Käytännön järjestelyistä on vastannut Aesculap Academy. Nyt päättyvää kurssia juhlistettiin tribuuttiwebinaarilla kesäkuussa.

  Lue lisää
 • "Silikonisidokset paransivat arpia nopeammin kuin osasin odottaa"

  Sektioarvet, leikkausarvet ja palovammojen aiheuttamat arvet saattavat kiristää, punoittaa ja kutista. Tuntemuksista ei ole pakko kärsiä. Ihoon liimattava Askina® Scar Repair -silikonisidos tekee arvesta huomaamattomamman ja ennaltaehkäisee hypertrofisen arven tai keloidin muodostumista.

  Lue lisää
 • Lääkevalikolla torjutaan lääkeprosessin riskit

  Jokaiseen Uuden lastensairaalan 700 infuusiolaitteeseen on asennettu lääkevalikko. Mittava hanke parantaa potilasturvallisuutta ja käyttömukavuutta. Laitteita voidaan turvallisesti kierrättää eri osastoilla ja niiden päivittäminen helpottuu.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.