Riskien ennaltaehkäisy syöpähoidossa

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Turvallista syöpähoitoa

Jokainen syöpä on erilainen, ja siksi jokaisen potilaan syöpähoito suunnitellaan aina yksilöllisesti. Kaikki hoitotoimenpiteet eivät kuitenkaan aina ole vaarattomia hoitohenkilökunnalle tai potilaalle. Riskeinä ovat esimerkiksi mikrobien päätyminen leikkaushaavaan, erilaiset pistotapaturmat, lääkkeiden yhteensopimattomuus tai suoranainen lääkitysvirhe.

Hoitohenkilökunta käsittelee työssään myös vaarallisia aineita. Tahaton altistuminen vaarallisille lääkkeille, kuten antineoplastisille lääkkeille on yksi suurimmista riskeistä syövän hoidossa. Toinen myrkyllisiä tai myrkyttömiä lääkkeitä käsiteltäessä syntyvä riski on mikrobiologinen kontaminaatio, eli tartunta-aineiden kulkeutuminen potilaalle annettavaan liuokseen tai lääkkeeseen.

Näiden riskien välttämiseksi B. Braun tarjoaa kattavan portfolion turvallisuutta parantavia tuotteita onkologiaan. Tuotteet tekevät hoidon jokaisesta vaiheesta turvallisemman sekä hoitohenkilökunnalle että potilaalle ja helpottavat hoitohenkilökunnan työtä. Myös potilasmukavuus on avainasemassa tuotteita kehitettäessä.

Esillä nyt

Tuotevalikoimamme

B. Braun for Safety - Turvallista syöpähoitoa

Potilasinformaatio

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki