Aesculap Aeos® See more. Stand tall.

Aesculap Aeos® See more. Stand tall.

Aesculap Aeos® See more. Stand tall.

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Ole mukana kirurgisen mikroskopian tulevaisuudessa

Luuletko, ettei kuva voi koskaan olla tarpeeksi hyvä? Luuletko, että niska- ja selkäkipu ovat turhia esteitä neurokirurgeille? Luuletko, että parempi kuvanlaatu ja uusi mukavuustaso tukevat neurokirurgeja suoriutumaan paremmin?

Olemme samaa mieltä. Digitaalisten ratkaisujen aikakaudella avautuu tilaisuus seuraavan sukupolven kirurgisille mikroskoopeille. On aika laitteille, jotka mahdollistavat ergonomiset työskentelyolosuhteet ja erinomaisen kuvanlaadun. On aika innovatiiviselle, digitaaliselle leikkausmikroskoopille, joka mahdollistaa neurokirurgin ja leikkaustiimin nähdä enemmän, kun kamera sijoitetaan robottikäsivarren avulla kätevästi.

Oletko valmis tulevaisuuteen? Haluatko tietää, kuinka neurokirurgit näkevät enemmän ja pystyvät seisomaan suorana? Tutustu ominaisuuksiin, joita Aesculapin Aeos® voi tarjota neurokirurgian yksiköllesi.

       

Powered by

True Digital Surgery is continuing the legacy of building a digital surgery platform with integrated applications to enhance the surgical experience and advancing patient results.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki