Aesculap Aeos® See more. Stand tall.

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Todelliset edelläkävijät ansaitsevat paremman näkyvyyden

Oletko valmis uudelle kuvanlaadulle? Oletko valmis digitaaliselle kuvalle?

Uskomme, että uraauurtavaa muutosta kirurgisten mikroskooppien alalla on odotettu kauan. Uudet teknologiat voivat tarjota innovatiivisia ratkaisuja neurokirurgisen mikroskopian nykyhaasteisiin.

Neurokirurgiassa korkeatasoinen tarkkuus on erittäin tärkeää. Muutama millimetri voi merkitä elämän tai kuoleman, terveyden tai vamman, kävelyn tai halvaantumisen, kivun tai hyvinvoinnin välillä. Siksi neurokirurgit tarvitsevat erinomaisen näkymän leikkausalueelle, jotta tarkkuutta vaativa leikkaus voidaan suorittaa parhaiten.

Nykyinen teknologia tarjoaa hyvän kuvanlaadun - mutta neurokirurgit ansaitsevat nähdä vielä enemmän.

Neurokirurgien kumppanina ympäri maailmaa olemme sitoutuneet kehittämään teknologiaa, jonka tavoitteena on mullistaa kirurginen mikroskopia. Uskomme, että tulevaisuus on digitaalinen ja että innovatiivinen lähestymistapamme voi auttaa ylittämään nykyiset rajoitukset etenkin kuvanlaadun sekä tiimityön ja opetuksen suhteen. Digitaalisen leikkausmikroskopian ansiosta neurokirurgit voivat nyt työskennellä sujuvammin pää pystyssä ja ansaitsemansa ensiluokkaisen kuvan kanssa.

Haluatko tietää, kuinka Aesculapin Aeos® auttaa neurokirurgeja näkemään enemmän? Ota rohkeasti yhteyttä. Olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki