Aesculap Aeos® See more. Stand tall.

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Intro

Uraauurtava robottiavusteinen digitaalinen työskentely

Joka päivä, jokaisessa sairaalassa on löydettävä tasapaino, ja pidettävä sitä yllä eri osapuolten vastakkaisten tarpeiden välillä - potilaiden hoidon laatu ja turvallisuus on varmistettava, samalla kun on otettava huomioon kustannustehokkuuden vaatimukset. Lisäksi on tärkeää tarjota hyvä työympäristö lääkäreille, sairaanhoitajille ja muulle sairaalan henkilökunnalle.

Tämä pätee erityisesti neurokirurgian yksiköihin. Siellä luotettavien, korkealaatuisten laitteiden saatavuus on ensiarvoisen tärkeää, jotta neurokirurgit voivat suorittaa vaativaa työtään erityisissä olosuhteissa. Epäilemättä mikroskooppi on kulmakivi neurokirurgin onnistumiselle.

Olemme omistautuneet edistämään innovaatioita eteenpäin kohti entistä parempaa terveydenhoitoa kohti, kuten kehittämällä meidän digitaalista leikkausmikroskooppia. Aesculapin Aeos® on kestävä sijoitus tulevaisuuden neurokirurgiaan. Se antaa neurokirurgille mahdollisuuden nähdä enemmän ja seistä suorana.

 

Kuva

Näet enemmän parannetun digitaalisen kuvan ansiosta 

Täydellinen kuva on välttämätöntä neurokirurgille. Optiset kirurgiset mikroskoopit ovat palvelleet neurokirurgeja vuosikymmenien ajan maailmanlaajuisesti - mutta niillä on rajoituksia, kuten suhteellisen pieni näkyvyysalue, syväterävyys sekä valaistus, joka johtaa toistuviin uudelleen sijoittamisiin, tarkentamisiin ja uudelleen säätämisiin. Nämä keskeytykset ovat tehottomia: Työnkulku häiriintyy, vaarallisia tilanteita voi esiintyä ja leikkausaika pidentyy jopa 10 prosentilla. [1] Lisäksi xenonvalo tuottaa lämpöä, joka voi aiheuttaa kudosvaurioita sekä ihon palovammoja. Lisäksi xenonlamput on vaihdettava 500 työtunnin jälkeen, mikä aiheuttaa lisäkustannuksia sekä huomattavia juoksevia kuluja.

Aesculapin Aeos® voi tarjota ratkaisun moniin näistä rajoituksista. Erinomainen syväterävyys sekä laajennettu näkyvyysalue ja parempi koaksiaalinen, kustannustehokas LED-valaistusta antavat neurokirurgille mahdollisuuden nähdä enemmän yhdellä silmäyksellä ilman häiritseviä vaikutuksia. Siksi alustamme lisää tehokkuutta, vähentää kudosvaurioiden kaltaisia riskejä ja alentaa kustannuksia.

Lue lisää, kuinka Aesculapin Aeos® auttaa neurokirurgia näkemään enemmän.

Ergonomia

Seisominen suorana parantuneen ergonomian ansiosta

Perinteinen teknologia pakottaa neurokirurgin taipumaan mikroskoopin okulaarin yli useiden tuntien ajaksi. Siksi arvioidaan, että 80 % neurokirurgeista kärsii kivusta leikkauksen aikana. [2] Niska- ja selkäkipu voivat vaikuttaa neurokirurgin suorituskykyyn, elämänlaatuun ja terveyteen. Huonolla ergonomialla ja sen seurauksilla ei saisi olla tällaisia vaikutuksia työskentelyolosuhteisiin. Digitaalinen leikkausmikroskooppi antaa neurokirurgille mahdollisuuden leikata seisten, mikä johtaa luonnollisempaan, mukavampaan asentoon.

Lue lisää, kuinka Aesculapin Aeos® auttaa neurokirurgia seisomaan suorana.

 

Tehokkuus

Parempi tehokkuus robottiavusteisen, digitaalisen leikkausmikroskooppimme ansiosta

Nähdä enemmän ja seisoa suorana - nämä eivät ole Aesculapin Aeos®:n ainoat edut, jotka tarjoavat mahdollisuudet parempaan tehokkuuteen leikkaussalissa. Esimerkiksi digitaalisen leikkausmikroskooppimme robottivarsi antaa kirurgille mahdollisuuden sijoittaa kamera kätevästi kädet vapaana ja säästää näin arvokasta aikaa vähentämällä työtä, joka ei liity suoraan leikkaukseen. Neurokirurgi voi siis todella keskittyä vaativaan tehtäväänsä.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Aesculapin Aeos® on suunniteltu siten, että sitä voidaan päivittää. Uudet ohjelmistot voidaan aina ottaa käyttöön, ja niitä voidaan jatkuvasti päivittää. Tämä varmistaa, että neurokirurgi voi tulevaisuudessa käyttää huipputeknologiaa, digitaalista Aesculapin Aeos® mikroskooppia.

Haluatko tietää enemmän Aesculapin Aeos®:sta ja kuinka se voi tuottaa lisäarvoa neurokirurgian osastollesi? Ota rohkeasti yhteyttä. Annamme mielellämme kaikki tarvitsemasi tiedot.

[1] Eivazi S, Afkari H, Bednarik R, Leinonen V, Tukiainen M, Jaaskelainen JE. Analysis of disruptive events and precarious situations caused by interaction with neurosurgical microscope. Acta Neurochir. 2015;157(7):1147-54.
[2] Soueid A, Oudit D, Thiagarajah S, Laitung G. The pain of surgery: pain experienced by surgeons while operating. Int J Surg. 2010;8(2):118-20.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki