Tietoja tuotteesta

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Mihin Prontosan® -haavanhoitotuotteiden teho perustuu?

Prontosan® -tuotteiden teho perustuu yksinkertaisuudessaan betainen ja polyheksanidin yhteisvaikutukseen:

Betaine

  • vähentää haavassa olevan biofilmin pintajännitystä, jonka seurauksena biofilmi lopulta tuhoutuu. Biofilmin poistoa haavalta voidaan pitää yhtenä haavanhoidon merkittävimmistä asioista - varsinkin kroonisten haavojen hoidossa!

Polyheksanidi

  • tuhoaa laajalti bakteereja antimikrobisen vaikutuksensa vuoksi. Näin pidät huolen siitä, että haavasi ei infektoidu ja se paranee nopeammin! 

Prontosan® -haavahuuhteen koostumus: 0.1 % Polyaminopropyl Biguanide (Polihexanide), Betaine Surfactant, puhdistettu vesi

Prontosan® -geelien koostumus: 0.1 % Polyaminopropyl Biguanide (Polihexanide), Betaine Surfactant, puhdistettu vesi, Glycerol, Hydroxyethylcellulose

Kuinka Prontosan® -haavanhoitotuotteita käytetään?

Prontosan® haavahuuhteella huuhtelet haavan nopeasti puhtaaksi. Avaa käyttövalmis liuos ja kaada sitä suoraan haavalle ja huuhtele, kunnes haava on puhdas mahdollisesta ylimääräisestä liasta. Toista tarvittaessa. Voit myös tehdä haavahuuhteesta hauteen, jolloin asetat huuhteella kostutetut harsot haavan päälle 5 minuutin ajaksi. Haava puhdistuu ja paraneminen voi alkaa!

Haavahuuhde säilyy avattuna 8 viikkoa, pois lukien kertakäyttöiset ampullit.  

Prontosan® geelit sopivat erinomaisesti haavalle jätettäväksi. Levitä geeliä runsaasti haavalle ja peitä hengittävällä sidoksella, kuten Askina® DresSil -sidoksella. Geeli saa vaikuttaa haavalla aina niin kauan, kunnes vaihdat sidoksen uuteen. Prontosan® Wound Gel X on koostumukseltaan paksumpi geeli ja siksi se sopii loistavasti esimerkiksi säärihaavoille!  

Geelit säilyvät avattuna 8 viikkoa. 

Prontosan® haavahuuhde Kpl/ltk
Pullo 350 ml 1
Ampulli 40 ml 24
Prontosan® geelit  
Geeli 30 ml 1
Woung Gel X 50 g 1
Wound Gel X 250 g 1

Prontosan® -haavahuuhde ja -geelit