Prontosan® Pieni haava - nopea apu

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Miten valmistautua haavanhoitoon kuin ammattilainen?

Haavat syntyvät nopeasti arjen vauhdikkaissa tilanteissa -  saatat vahingossa astua lasinsirpaleen päälle, polttaa kätesi grillissä tai leikata sormeesi ruokaa laittaessasi. Mutta sinun ei tarvitse huolehtia, sillä voit hoitaa pienet haavat nopeasti, helposti ja turvallisesti kotona.  Prontosan® -haavahuuhdetta ja geeliä on käytetty menestyksekkäästi vuosia sairaaloissa haavanhoidon parissa. Näin voit todella hoitaa haavasi kuin ammattilainen! 

Prontosan® haavahuuhde ja -geelit

Ihanteellinen nirhauminen, haavojen sekä kevyiden palovammojen hoitoon. Voidaan käyttää myös lapsille ja vastasyntyneille.

Prontosan®  -haavanhoitotuotteita on helppo käyttää ja ne ovat osoittautuneet kliinisesti tehokkaiksi.

Tuotteet:

  • Lievittävät kipua
  • Estävät haavainfektioita
  • Tukevat nopeaa paranemista
  • Minimoivat arpia

Kuinka Prontosan® -haavanhoitotuotteita käytetään?

Prontosan® haavahuuhteella huuhtelet haavan nopeasti puhtaaksi. Avaa käyttövalmis liuos ja kaada sitä suoraan haavalle ja huuhtele, kunnes haava on puhdas mahdollisesta ylimääräisestä liasta. Toista tarvittaessa. Voit myös tehdä haavahuuhteesta hauteen, jolloin asetat huuhteella kostutetut harsot haavan päälle 5 minuutin ajaksi. Haava puhdistuu ja paraneminen voi alkaa!

Haavahuuhde säilyy avattuna 8 viikkoa, pois lukien kertakäyttöiset ampullit.  

Prontosan® geelit sopivat erinomaisesti haavalle jätettäväksi. Levitä geeliä runsaasti haavalle ja peitä hengittävällä sidoksella, kuten Askina® DresSil -sidoksella. Geeli saa vaikuttaa haavalla aina niin kauan, kunnes vaihdat sidoksen uuteen. Prontosan® Wound Gel X on koostumukseltaan paksumpi geeli ja siksi se sopii loistavasti esimerkiksi säärihaavoille!  

Geelit säilyvät avattuna 8 viikkoa. 

Prontosan® haavahuuhde Kpl/ltk
Pullo 350 ml 1
Ampulli 40 ml 24
Prontosan® geelit  
Geeli 30 ml 1
Woung Gel X 50 g 1
Wound Gel X 250 g 1
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki