Ihmisten terveyden suojeleminen ohjaa B. Braunin jokapäiväistä toimintaa

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Ihmisten terveyden suojeleminen ohjaa B. Braunin jokapäiväistä toimintaa

B. Braunin ydinarvoissa on halu kantaa vastuuta niin asiakkaista, potilaista, työntekijöistä kuin yhteiskunnasta. Turvalliset tuotteet ja palvelut ovat koko konsernin toiminnan perusta ja niitä kehitettäessä on huomioitu sekä lääkäreiden, farmaseuttien, hoitohenkilökunnan että potilaiden erilaiset tarpeet ja vaatimukset. B. Braun on sitoutunut luomaan maailman, jossa riskeistä ei tarvitse murehtia.

Turvallisuus ja vastuullisuus pitävät sisällään monia eri aspekteja B. Braunin toiminnassa. Konsernin toimintaa ohjaavat innovatiivisuus, tehokkuus ja kestävä kehitys. Korkealuokkaiset tuotteet ja palvelut ovat läpileikaten koko konsernin asiantuntemuksen tulosta: kaikki braunilaiset työskentelevät niiden korkean laadun takaamiseksi. Johdonmukainen ja intuitiivinen tuotesuunnittelu sekä luotettavat toiminnot ohjaavat työntekijöitä heidän jokapäiväisessä työssään.

– Päällimmäisenä tavoitteenamme on tietysti auttaa terveydenhoitoa ja vapauttaa alan ammattilaiset keskittymään siihen, mikä on tärkeintä, eli ihmiseen. Ihmisten terveyden suojeleminen ja edistäminen on meille ensiarvoisen tärkeää, B. Braunin markkinointipäällikkö Mia Pentinmikko kertoo.

Tavoitteena parantaa potilaiden ja hoitohenkilökunnan turvallisuutta

Potilasturvallisuus on B. Braunin toiminnan ytimessä. Kaikki konsernin tuotteet ja palvelut ovat luotettavia, turvallisia ja korkealuokkaisia. Ne on suunniteltu edistämään potilaiden terveyttä ja vähentämään heidän kärsimystään. Tuotteet täyttävät kaikki lakisääteiset ja hallinnolliset vaatimukset sekä turvallisuutta ja laadunvarmistusta koskevat sisäiset ohjeet.

– Seuraamme jatkuvasti tuoteprosessejamme. Tuotteemme auttavat ehkäisemään esimerkiksi erilaisia sairaalahoidossa koituvia riskejä tai leikkauksista aiheutuvia komplikaatioita. Potilaan toipumismahdollisuudet paranevat ja sairaalassa vietetty aika lyhenee, Pentinmikko kiteyttää.

Myös käyttäjien turvallisuus on tärkeää tuotteita kehitettäessä. Neulanpistovammat ovat edelleen suurimpia terveysriskejä sekä lääkintähenkilöstölle että potilaille. B. Braun kehittää jatkuvasti uusia tuotteita pienentääkseen hoidon mahdollisia riskejä ja parantaakseen sekä hoitohenkilökunnan että potilaiden turvallisuutta. Riski vammoihin ja esimerkiksi neulanpistotapaturmista aiheutuviin tartuntoihin tai vaikuttavien aineiden kanssa kosketuksiin joutumisen kanssa on varmistettu tarkoin.

Lisäksi B. Braunin tuotteet ja palvelut helpottavat sairaalan prosesseja ja rutiineja vähentämällä erilaisia työvaiheita. Sairaalahenkilökunnan työ helpottuu ja virtaviivaistuu, ja potilas pysyy huomion keskipisteenä. Tämä tehostaa sairaalan prosesseja sekä kustannusten hallintaa.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki