Avanneleikattujen kertomuksia

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Avanneleikattujen kertomuksia

Flexima® 3S on niin helppokäyttöinen

Mark Clark on kotoisin Austinista, Texasista. Hän on alaraajahalvaantunut 26 vuotta sitten ja heinäkuussa 2016 hän sai paksusuoliavanteen. Clark kertoo, miten Flexima® 3S -avannesidos tuntuu hänestä miellyttävältä ja helppokäyttöiseltä ja tuo hänelle mielenrauhaa. Video on englanninkielinen.

Flexima®: fantastinen tuote

Kanadalainen Eric Polsinelli on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta. Vuonna 2008 hänellä diagnosoitiin Crohnin tauti ja hänelle tehtiin ohutsuoliavanneleikkaus 21.8.2013. Hänen verkkosivuillaan "VeganOstomy" voi nähdä hänen mottonsa, joka on "autan tehdäkseni muita onnellisia avanneleikattuja". Tämä sisältö perustuu hänen henkilökohtaisiin näkemyksiinsä avannetuotteista. Video on englanninkielinen.

Flexima® 3S: tämä tuntuu hyvältä

Kanadalainen Eric Polsinelli testaa "VeganOstomy" -verkkosivuillaan useita avannetuotteita eri yrityksiltä. Syyskuussa 2015 hän testasi B. Braunin Flexima® 3S -avannesidosta. Video on englanninkielinen.

Minun filosofiani: asenne on kaikkein tärkeintä 

B. Braun kutsui kanadalaisen Eric Polsinellin puhumaan WCET 2016 -konferenssiin Kapkaupunkiin. Hän kertoi tarkemmin tarinansa sekä jakoi kokemuksensa avanneleikatun elämästä. Oheisesta videosta näet Polsinellin esityksen B. Braunin symposiumissa WCET -konferenssissa 15.3.2016. Video on englanninkielinen.